Het ZOMER SOLSTICE EVENT is geen standaard business event.

Het gaat over het afstemmen op jouw intentie, de energie van de natuur en de kosmos, en het herinneren van deze wijsheid die in jou opgeslagen ligt.

 

ZOMER SOLSTICE EVENT – donderdag 20 juni 2024 in omgeving Breda/Den Bosch

147 euro ex.

 

Early Bird prijs

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Richt je bedrijf en leven in op de energie van de seizoenen.

Minder weerstand, meer flow

Volg de blauwdruk van het universum voor meer overgave, manifestaties en wonderen.

 

DIT GA JE BELEVEN:

+ Hoe je contact maakt met je intentie vanuit je essentie.

+ Hoe je kunt afstemmen op het zomer seizoen en dit kunt verweven met JOUW persoonlijke talenten.

+ Wanneer je het beste kunt rusten en wanneer de actiemodus aan staat.

Doelen stellen en najagen zorgt voor uitputting en verwarring. Wanneer je intapt op de eeuwenoude wijsheden van de natuur en astrologie gaat het stromen als nooit te voren.

 

Ben je er klaar voor?

Wat anderen zeggen over eerdere edities:

“Even uit mijn business stappen, heerlijk!”

Fijn om een dag voor mijn bedrijf en mezelf als ondernemer bezig te zijn zonder dingen te moeten of afspraken te hebben. De combi van de ochtend met de journey en visualisatie en de middag aan de slag vond ik fijn. Super leuk ook met de groep andere ondernemers. Wat hebben we een lol gehad. Ik ben er in maart graag weer bij.

Jitske Lochtenberg – Holistisch Business Mentor

“Het kunnen zijn met wat is.”

Het was de toestemming om alles wat ik al voelde en ervaarde écht de ruimte te kunnen geven. Daardoor kon ik in het winterseizoen in de overgave. Ik zocht wel de spanningsboog op om mezelf opnieuw te introduceren en te laten zien. En tegelijkertijd de permissie om niet door te drukken als het niet stroomde.

Wendy van Hardeveld – Energy Healer

VOOR WIE IS DIT EVENT?

+ (Business) Coaches

+ Dienstverleners

+ Professionals die strategisch willen groeien

In astrologie en in de natuur staat de zomer voor viering, volle bloei en verbinding. Een uitbundig seizoen waarin veel energie stroomt.

Tijdens het ZOMER SOLSTICE EVENT daal jij af naar jouw diepste hartewens, zodat je vanuit jouw essentie, jouw waarheid, stappen gaat zetten.

Deze live dag is een katalysator voor innerlijke transformatie, wanneer je jouw intentie langs de kosmische energie legt om deze te vergroten, creëer je een krachtveld waar niemand meer omheen kan!

Early Bird prijs

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

WAAROM JE HIER WIL ZIJN:

✨ Sacred Circle: We komen samen in een veilige setting waar je alle muren kunt laten vallen en waar je ondersteund wordt.

Duidelijke Forecast: Ontcijfer astrologische aanwijzingen in het lenteseizoen en creëer momentum.

Innerlijke Reis: Dompel je onder in het contact maken met wat er in jou leeft en hoe jij dit praktisch kunt vertalen.

Intenties Volgen: Tools om je intenties daadwerkelijk om te zetten in actie en vooruitgang.

Voorbereidende audio’s & video’s en integratie: De dagen ervoor en erna zijn gevuld met activaties en uitnodigingen om je voor te bereiden en open te stellen. Na afloop ontvang je begeleiding om alle inzichten te integreren en toe te passen.

 

De enige voorbereiding die je nodig hebt om je systeem summer ready te maken!

DETAILS:

Donderdag 20 juni in omgeving Breda/Den Bosch
10.30 Inloop
11.00 InnerEssence Journey – Vertragen en Versnellen
✨ 13:00 lunch
14:00 intenties voor het zomer seizoen + overzicht van de energie van de komende maanden
✨ 16.00 drankje + afsluiting

 

Dit is geen standaard netwerk event maar een dag waar jij volledig als jezelf kan komen.
Trek kleren aan waar jij je comfortabel in voelt, fijn in kunt liggen en bewegen.
Kom als je volledige zelf en laat je ondernemerspet lekker thuis.
Alles van jou is welkom, alles mag gevoeld en ervaren worden.

Wat anderen zeggen over eerdere edities:

“Het bracht mijn aandacht terug naar wat er belangrijk is.”

Ik kijk met een fijn gevoel terug op de Winter Solstice Dag. Het bood me de gelegenheid om te vertragen en bewust stil te staan bij wat ik de komende maanden aandacht wilde geven. De intentie die ik die dag heb gezet, hielp me om keuzes te maken en knopen door te hakken.

Nanneke van Drunen – Projector Mentor

Nog even voorstellen… 

 

Hoi, ik ben Patricia Panasri en heb in de 8 jaar dat ik als astroloog werkzaam ben een systeem ontwikkeld om mijn klanten te ondersteunen en dat wil ik met jou delen.

Mijn start als astroloog en ondernemer kwam voort uit noodzaak. Ik woonde toendertijd op het Thaise platteland met mijn man en twee kinderen en ondanks mijn Master in Interior Design was er geen werk (surprise, surprise want niemand wist uberhaubt wat een architect was).

In 2018 besloten we als gezin naar Nederland te verhuizen omdat we behoefte hadden aan veranderingen en nieuwe uitdagingen. Die hebben we gekregen! We kregen een derde kindje, ik bloeide op en mijn bedrijf groeide. Zoveel zelfs dat ik in 2022 besloot het Engelse gedeelte van mijn bedrijf vaarwel te zeggen en 100% in het Nederlands verder te gaan. Het klinkt als een gedurfde keuze maar het voelde helemaal juist. En dat heeft me geen windeieren gelegd!

Early Bird prijs

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Eind 2022 liep mijn huwelijk ten einde en vond ik mezelf in de situatie van alleenstaand moeder. Ik had al gezien dat het najaar van 2022 astrologisch gezien een intense periode ging worden (nodal return, volle maan en maaneclips bovenop mijn natal maan en het 7e huis van relaties, oef), maar dit had ik niet kunnen voorzien. Toch gaf het mij boost die ik nodig had om bepaalde projecten nu WEL op te pakken, zoals de app en het ontwikkelen van een fantastische mentorship programma!

Juist door al deze heftige gebeurtenissen lukt het me om mijn missie glashelder voor me te zien. Hoe? Simpel, omdat ik mee durf te bewegen met wat er gepresenteerd wordt. Ik weet precies wanneer de periodes van rust me uitnodigen om te vertragen en wanneer ik vol in de actie kan.

Dat gun ik jou ook. Om rust te voelen ondanks de chaos om je heen. Om gemotiveerd te blijven ondanks het gebrek aan energie. Ervaar hoe dit voelt tijdens het ZOMER SOLSTICE EVENT!