Dagelijks meer rust en overzicht in je bedrijf en leven 

Ontvang iedere dag kosmische inzichten die je activeren, motiveren en uitnodigen om eerst naar jezelf te luisteren.
De deuren voor de Cosmic Confirmation App zijn gesloten dus schrijf je in voor de wachtlijst om op de hoogte te blijven. Iedereen op de wachtlijst krijgt daarnaast mooie bonussen.

 

Ben jij gevoelig voor de volle maan en voel jij je soms lusteloos zonder te weten waarom?

En heb jij het gevoel dat…

✔ Er grote veranderingen aan het plaatsvinden zijn in de maatschappij maar je kan je vinger er niet op leggen.

✔ Je begeleiding mist om het onder woorden te brengen van je onderbuik gevoel.

✔ Er meer is tussen hemel en aarde maar niet weet waar je moet beginnen.

✔ Je meer wil weten van astrologie maar geen hele cursus wil gaan volgen.

✔ Misschien al wel bij een nieuwe maan je intenties zet en bij de volle maan een ritueel doet om los te laten maar het voelt leeg en je mist de connectie met het grote geheel.

 

Wat andere zeggen:

De app is mijn permissie slip om precies te doen wat ik voel. Het is heel fijn als ik onrust voel dat ik kan inchecken wat er gaande is en daar op te reageren.

Cosmic Confirmation is mijn permissie om nog dichter bij mezelf te komen.

Wendy van Hardeveld

Het helpt me te voelen hoe de week voelt. Waar zitten de praktische momenten, waar zit de zachtere energie (overgave), waar de doe-stand en waar zijn-stand. De dagelijkse boodschap is heel fijn.

Tess Fliers

De eerste 7 dagen zijn gratis

 En kies vervolgens hoe jij wil blijven genieten van dagelijkse inzichten.

Ga van een vaag onderbuik gevoel naar rust in je hoofd en lijf.

Dit is waarom je deze app wil:

Stel je voor dat je dagelijks kan kijken hoe de kosmische energie jou kan inspireren. Simpel, door alleen maar de app te openen.
Al ruim een jaar draait de besloten podcast Cosmic Confirmation met lovende feedback. Wekelijks deel ik de kosmische inzichten met de luisteraars en zij passen dit toe.
Toch miste er iets: de directe toepassing. Eens per week een uitgebreide mail, een forecast aflevering en een reflectie aflevering om de week af te sluiten. Dat kan beter.
Zo is het idee voor de app geboren. Want hoeveel Engelstalige apps heb jij geprobeerd om er vervolgens achter te komen dat je toch iets mist.
Precies!
Daarom is er nu de eerste een Nederlandstalige app zodat jij alles tot in je diepste ziel voelt landen.

De Cosmic Confirmation App geeft je:

✔ Dagelijks een affirmatie, activatie of motivatie in de vorm van een korte krachtige zin
✔ Duidelijk overzicht van de dag en de week, zowel in tekst als audio
✔ Begrip van de grote maatschappelijke stromingen en hoe je bedrijf hier naadloos op kan inspelen.
✔ Praktische tools om het eenvoudig toe te passen.
✔ Maancirkels om de energie nog beter te begrijpen en een mooi moment om samen te komen.
De Cosmic Confirmation App laat zien dat astrologie geen ingewikkelde of gecompliceerde materie is, maar eenvoudig toepasbaar in je drukke leven.
Het is geen extra afleiding maar het brengt je juist terug naar de kern, naar JOUW kern, jouw energie.

 

De eerste 7 dagen zijn gratis

 En kies vervolgens hoe jij wil blijven genieten van dagelijkse inzichten.

“De kwaliteit van je leven wordt bepaalt door de kwaliteit van de vragen die je stelt.” Dus ben jij klaar om diepere vragen te stellen?

Nog even voorstellen… 

Hoi, ik ben Patricia Panasri en heb in de 8 jaar dat ik als astroloog werkzaam ben een systeem ontwikkeld om mijn klanten te ondersteunen en dat wil ik met jou delen.

Mijn start als astroloog en ondernemer kwam voort uit noodzaak. Ik woonde toendertijd op het Thaise platteland met mijn man en twee kinderen en ondanks mijn Master in Interior Design was er geen werk (surprise, surprise want niemand wist uberhaubt wat een architect was).

In 2018 besloten we als gezin naar Nederland te verhuizen omdat we behoefte hadden aan veranderingen en nieuwe uitdagingen. Die hebben we gekregen! We kregen een derde kindje, ik bloeide op en mijn bedrijf groeide. Zoveel zelfs dat ik in 2022 besloot het Engelse gedeelte van mijn bedrijf vaarwel te zeggen en 100% in het Nederlands verder te gaan. Het klinkt als een gedurfde keuze maar het voelde helemaal juist. En dat heeft me geen windeieren gelegd!

Eind 2022 liep mijn huwelijk ten einde en vond ik mezelf in de situatie van alleenstaand moeder. Ik had al gezien dat het najaar van 2022 astrologisch gezien een intense periode ging worden (nodal return, volle maan en maaneclips bovenop mijn natal maan en het 7e huis van relaties, oef), maar dit had ik niet kunnen voorzien. Toch gaf het mij boost die ik nodig had om bepaalde projecten nu WEL op te pakken, zoals de app!

Juist door al deze heftige gebeurtenissen lukt het me om mijn missie glashelder voor me te zien. Hoe? Simpel, omdat ik mee durf te bewegen met wat er gepresenteerd wordt. Ik weet precies wanneer de periodes van rust me uitnodigen om te vertragen en wanneer ik vol in de actie kan.

Dat gun ik jou ook. Om rust te voelen ondanks de chaos om je heen. Om gemotiveerd te blijven ondanks het gebrek aan energie. Dit ligt allemaal binnen handbereik in de app.

Wat andere zeggen:

Ik ben heb altijd open gestaan voor het effect van astrologie op mijn emoties en verlangens en de ‘plotselinge’ veranderingen daarin, maar het verklaarde altijd iets achteraf.

Met de Cosmic Confirmation podcast in mijn leven en business kan ik makkelijker meebewegen met de cosmische bewegingen.

De forecast afleveringen zet ik proactief in, door het als een bewustzijn mee te nemen in mijn week en ik pas er zelfs af en toe mijn planning op aan.

De reflection podcasts helpt me dieper te zakken in de inzichten die de week mij boden.

Arina Kuijpers

De app is geen extra to-do op je lijstje maar inspireert en motiveert die lijst!

Wat andere zeggen:

Ik ben ZO blij met de podcast! Ik luister ieder ochtend naar de richting voor die dag. Het helpt me om dingen echt los te laten en vertrouwen te hebben.
Esther de Charon de Saint Germain

Ik volg nu 2 weken je podcast. Het heeft me voorbereid om duidelijkheid te vragen in communicatie, wat een hoop potentieel gedoe heeft gescheeld. Voor de rest doe ik nu een wilde gok dat ik wellicht ook tijdens een retrograde geboren ben, want mijn downloads zijn all good Madness op het moment.

Dank je voor wat je doet, awareness hierin zorgt bij mij voor goeie energie en de mogelijkheid om een keuze te maken om rust te pakken wanneer ik voel dat ik het nodig heb. Wat geniet ik nu al van dit cadeautje aan mezelf, en wat ben ik blij dat je deze aanbiedt!.

Ingeborg Leenstra