In november 2022 stond mijn hele leven voor de zoveelste keer op z’n kop….

en wat er voor zorgde dat ik haarscherp wist wat ik hier te doen heb.

Namelijk:

Hoe je – zelfs in tijdens van onrust – zacht en liefdevol naar jezelf kan blijven omdat je precies weet wie je bent en wat je wil.

Die rust en zachtheid veranderde mijn kijk op het leven.

Ik maakte bewust een keuze die mijn leven van een zesje naar een 9 liet gaan.

Dit was niet de eerste keer dat ik snel moest schakelen en me moest aanpassen aan snel veranderende omstandigheden.

Hoe ik in Thailand terecht kwam

Mijn start als astroloog en ondernemer kwam voort uit noodzaak, wat begon met een backpack avontuur in 2019 in Zuidoost Azië.

Na het afronden van mijn Master in Interior Design was er geen werk te vinden door de bankcrisis in 2018. Ik besloot niet af te wachten maar lekker te gaan reizen. Met het idee dat dit de laatste keer is dat ik een lange reis kan maken (dacht ik..)

Ik heb heerlijke maanden in Thailand, Cambodja, Laos en Vietnam gehad, maar toen gebeurde er iets onverwachts.

Verliefd worden op een local? Echt niet! riep ik hard van te voren. Tja, en dan gebeurt dat natuurlijk gewoon wel, haha.

Op het Thaise platteland viel ik als een blok voor een lokale Thaise man. Een vakantieliefde dacht ik. Ik ging naar huis en dacht dat het daarmee klaar was. Toch zat het dieper en na maanden heen en weer mailen (weet je nog, een tijd dat WhatsApp nog nauwelijks bekend was 😉

Uiteindelijk hakte ik de knoop door en in 2012 emigreerde ik naar Thailand. Ik wilde het gewoon proberen want ik had niks te verliezen. Geen huis of vast baan. Dus koffers – of liever gezegd, 1 backpack – gepakt en op het vliegtuig gestapt.

In Thailand leerde ik vertragen, genieten en overgave om niet alle antwoorden meteen te hebben. Als go-getter was dit een flinke overgang.

Maar gaandeweg zakte ik in de rust en zachtheid die Thailand mij te bieden had.

Donderwolken brachten me weer tot op mijn knieën in 2014.

De donderwolk kwam in 2014 toen ik een pijnlijke miskraam meemaakte. Bijna tot op de dag nauwkeurig van mijn Saturn Return hield ik het mini mensje in mijn handen. Mijn hart was in stukken gescheurd.

Ik had me al tot een studie astrologie gericht, en dit bevestigde alleen maar meer dat ik aan het begin stond van een nieuw hoofdstuk.

Terwijl ik verder studeerde en astrologie steeds kundiger werd, verwelkomden we onze regenboogbaby Deva in 2015. Door het dolle heen, maar de pijn van de miskraam was nog altijd voelbaar.

Ik navigeerde door een postnatale depressie heen en begon mijn bedrijf te bouwen. De eerste astrologie readings werden gepland en ik vond weer plezier.

Plezier in het leven en acceptatie over wat is geweest.

Mijn bedrijf groeide gestaag en steeds meer mensen wisten de weg naar mij te vinden. Van wanhopige moeders draaide het om naar steeds meer ondernemers die begeleiding vroegen.

De eerste jaren diende ik iedereen, totdat ik voelde hoeveel impact het heeft om met ondernemers te werken en hoeveel zij kunnen doorgeven aan hun klanten.

Ik had de rust gevonden. Een fijn leven in ons prachtige huis met twee fantastische kinderen, maar die rust duurde niet lang….

Weer een intercontinentale verhuizing

In 2018 besloten we als gezin naar Nederland te verhuizen omdat we behoefte hadden aan veranderingen en nieuwe uitdagingen. Die hebben we gekregen!

We kregen een derde kindje, ik bloeide op en mijn bedrijf groeide. Zoveel zelfs dat ik in 2022 besloot het Engelse gedeelte van mijn bedrijf vaarwel te zeggen en 100% in het Nederlands verder te gaan. Het klinkt als een gedurfde keuze maar het voelde helemaal juist. En dat heeft me geen windeieren gelegd!

Mijn leven in duigen – mijn huwelijk viel uit elkaar

Eind 2022 liep mijn huwelijk ten einde en vond ik mezelf in de situatie van alleenstaand moeder. Ik had al gezien dat het najaar van 2022 astrologisch gezien een intense periode ging worden (nodal return, volle maan en maaneclips bovenop mijn natal maan en het 7e huis van relaties, oef), maar dit had ik niet kunnen voorzien. Toch gaf het mij boost die ik nodig had om bepaalde projecten nu WEL op te pakken, zoals de app!

Juist door al deze heftige gebeurtenissen lukt het me om mijn missie glashelder voor me te zien. Hoe? Simpel, omdat ik mee durf te bewegen met wat er gepresenteerd wordt. Ik weet precies wanneer de periodes van rust me uitnodigen om te vertragen en wanneer ik vol in de actie kan.

Dat gun ik jou ook. Om rust te voelen ondanks de chaos om je heen. Om gemotiveerd te blijven ondanks het gebrek aan energie. Dit kun je vinden in mijn offers maar juist nu wil ik het toegankelijk maken voor jou. Om te kunnen proeven hoe het is om mee te varen op de wijsheid van het universum.

En nu ben ik benieuw naar jou!

Welke uitdagingen heb jij overwonnen? Of misschien zit je middenin een fase van herontdekking en onzekerheid.

Waar je ook staat, astrologie biedt altijd rust en overzicht omdat het intapt op wat er nu op dit moment speelt voor jou.

Astrologie is de vertaling van jouw innerlijke beleving. Het geeft woorden aan wat er speelt.

Het is mijn missie om de wereld bewuster en zachter te maken door jezelf en de mensen om je heen beter te leren kennen. Ik kan je hierbij begeleiden, in een online training, het mentorship programma of 1:1.

Neem een kijkje bij het actuele aanbod om te kijken waar jij jouw reis naar jouw innerlijk wereld kunt starten 

 

Random weetjes over mij zodat je me nog beter leert kennen.

✔ 100% een ochtend mens, altijd al geweest!

Ik sta het liefst rond 6.00 op om in alle stilte mijn dag te starten, maar met 3 kids lukt dat echt niet altijd 🙂

 

✔ Ik ben op nationale TV geweest

Ben je een kijker van Grenzeloos Verliefd? Dan heb je mij vast voorbij zien komen 🙂 Nu we gescheiden zijn krijg ik regelmatig de vraag of ik er spijt van heb. Absoluut niet want het blijft een mooi document over mijn leven in Thailand.

 

✔ Dansen zit in mijn bloed

Ik heb 17 jaar lang klassiek ballet, modern en streetdance gedaan. Op het hoogtepunt stond ik 4 uur per week in de dansschool. Sindskort is mijn liefde voor dans weer helemaal opgelaaid met wekelijkse high heel les.