Astrologie voor Coaches en Therapeuten

Gratis Masterclass

Met 3 eenvoudige tools kun jij jouw klanten helpen naar nog meer zelfkennis, zelfontwikkeling en zelfreflectie. Je hoeft geen astroloog te zijn om hiermee met je klanten aan de slag te gaan. 

In deze masterclass ontdek je:

  • Hoe jij specifieke vragen kunt stellen zodat jouw klanten dieper kunnen gaan.
  • Welke vooroordelen er voor zorgen dat jij astrologie nog niet hebt toegepast.
  • Hoe je deze tools dagelijks kunt inzetten

Deze Masterclass is perfect voor jou als

  • coach, therapeut of dienstverlener
  • je nieuwsgierig bent naar astrologie maar de praktische vertaalslag mist
  • je bewust meer wil werken met de collectieve en kosmische energie van de seizoenen en cycli.

Verandering hang in de lucht!

We merken aan alles dat de wereld aan het veranderen is. Er is steeds meer behoefte aan oprechte verbinding. We staan op de drempel van een nieuw tijdperk (of staan er zelfs al in) en we worden steeds meer gevraagd dicht bij onze essentie te blijven.

In dit veranderende tijdperk is het belangrijk dat jij als coach, therapeut of mentor meebeweegt en jouw klanten kunt ondersteunen vanuit deze veranderende energie.

Dat vraagt net een andere aanpak.

Wanneer je bewust bent hoe je dit eenvoudig kunt doen zul je zien dat de transformatie van jezelf en je klanten nog dieper zal gaan.

In de masterclass leer je 3 praktische tools die jij vandaag kunt toepassen in jouw bedrijf zodat je direct resultaten ziet.   

Over Patricia Panasri

In de 8 jaar dat ik als astroloog werkzaam ben heb ik een systeem ontwikkeld om mijn klanten te ondersteunen en dat wil ik met jou delen.

Mijn start als astroloog en ondernemer kwam voort uit noodzaak. Ik woonde toendertijd op het Thaise platteland met mijn man en twee kinderen en ondanks mijn Master in Interior Design was er geen werk (surprise, surprise want niemand wist uberhaubt wat een architect was).

In 2018 besloten we als gezin naar Nederland te verhuizen omdat we behoefte hadden aan veranderingen en nieuwe uitdagingen. Die hebben we gekregen! We kregen een derde kindje, ik bloeide op en mijn bedrijf groeide. Zoveel zelfs dat ik in 2022 besloot het Engelse gedeelte van mijn bedrijf vaarwel te zeggen en 100% in het Nederlands verder te gaan. Het klinkt als een gedurfde keuze maar het voelde helemaal juist. En dat heeft me geen windeieren gelegd!

Eind 2022 liep mijn huwelijk ten einde en vond ik mezelf in de situatie van alleenstaand moeder. Ik had al gezien dat het najaar van 2022 astrologisch gezien een intense periode ging worden (nodal return, volle maan en maaneclips bovenop mijn natal maan en het 7e huis van relaties, oef), maar dit had ik niet kunnen voorzien. Toch gaf het mij boost die ik nodig had om bepaalde projecten nu WEL op te pakken, zoals de app!

Juist door al deze heftige gebeurtenissen lukt het me om mijn missie glashelder voor me te zien. Hoe? Simpel, omdat ik mee durf te bewegen met wat er gepresenteerd wordt. Ik weet precies wanneer de periodes van rust me uitnodigen om te vertragen en wanneer ik vol in de actie kan.

Dat gun ik jou ook. Om rust te voelen ondanks de chaos om je heen. Om gemotiveerd te blijven ondanks het gebrek aan energie.