Meer (kosmische) structuur en overgave voor jezelf en je klanten

In the Journey leer ik je hoe je jezelf en jouw klanten naar meer rust, herkenning en overzicht brengt.
In zes weken reis je door de kosmos zodat je precies weet hoe je strategisch kunt inspelen op de energetische golven.
De volgende rond start op 25 maart.

Wachtlijst the Journey Mentorship programma

Meld je aan om op de hoogte gehouden te worden wanneer the Journey weer van start gaat.

Wil je op de hoogte blijven van de kosmische updates?

Ben jij een ervaren coach of therapeut en signaleer je terugkerende thema’s bij je klanten?

En heb jij het gevoel dat…

✔ Er grote veranderingen aan het plaatsvinden zijn in de maatschappij maar je kan je vinger er niet op leggen.

✔ Je begeleiding mist om het onder woorden te brengen van je onderbuik gevoel.

✔ Er meer is tussen hemel en aarde maar niet weet waar je moet beginnen.

✔ Je meer wil weten van astrologie maar geen hele cursus wil gaan volgen.

✔ Bij een nieuwe maan je intenties zet en bij de volle maan een ritueel doet om los te laten maar het voelt leeg en je mist de connectie met het grote geheel.

 

Ik geloof dat iedereen in staat is om intuïtief in te tappen op de energie van dit moment. Dit is namelijk veel makkelijker dan je denkt. Je moet alleen weten op welke signalen je mag gaan letten en welke vertaalslag daarbij past.

Astrologie lijkt een ongrijpbaar iets waar je moeilijk hoogte van kunt krijgen, maar het is toegankelijker en eenvoudiger dan je denkt. Zodra je de basisbeginselen begrijpt is het een kwestie van belichamen en toepassen. Voor jezelf en voor je klanten.

Daarom heb ik the Journey ontwikkeld. Een plek voor jou om jezelf verder te ontwikkelen en je klanten naar een diepere laag te begeleiden. Voor ervaren coaches, therapeuten of mentoren die al duidelijk een eigen methodiek hebben staan en er een nieuwe dimensie aan toe willen voegen. Of je nu groepsprogramma’s draait of 1:1, dit brengt een nieuwe laag aan het licht.

Hieronder lees je wat klanten over de jaarthema’s, readings en mij zeggen

Lieve Patricia! Wauw wat zijn jouw persoonlijke seizoensreadings spot on! Elke keer bevestigd het weer mijn onderbuik gevoel. Zo deelde ik voor de zomerreading dat ik op een kruispunt stond in mijn relatie. Jij gaf toen aan als je de tijd hebt, wacht dan nog even tot het najaar er is dan wordt alles vanzelf duidelijk. En dat was ook zo!

Nu voor het najaar voel namelijk in mezelf een terug trekkende beweging naar meer rust, minder op de voorgrond. Vind ik soms nog een raar idee – kan dat? Mag dat? Is dat de bedoeling?

Wat jij in jouw 15 min persoonlijke voice memo zei was weer zo kloppend. Je legde uit over mijn jaar – dat ik richting “huis 12” ga en dat dit ook over terugtrekken gaat.

Ineens voelde ik dat mijn rare gedachtes niet zo raar meer zijn!

Het is mega fijn om jouw liefdevolle readings met zoveel wijsheid, rust en liefde te ontvangen. Ik luister ze elke x meerdere keren omdat er zooooveeel wijsheid in zit die zorgen voor bevestiging en rust in mijn systeem.

Corona Meerman

Eigenlijk heb ik niet zoveel met astrologie, het was vooral uit nieuwsgierigheid dat ik een audio-reading kocht. Ik was meteen verkocht; er zat zoveel interessante informatie in! Vervolgens heb ik de vier audioreadings voor een jaar besteld, voor elk seizoen een.

De tweede is inmiddels binnen en ook deze heb ik alweer meerdere keren beluisterd, want een keer is niet genoeg om alles te onthouden. Je haalt er steeds weer iets anders uit ook. Het is ook fijn om naar te luisteren; Patricia is deskundig, heeft een fijne, rustige stem en legt alles goed uit.

De readings helpen me om mezelf beter te begrijpen, om het beste uit mezelf te halen en om mijn eigen pad te kiezen. Concreet betekent het bijvoorbeeld dat ik mijn intuïtie en creativiteit en zelfs mijn artistieke kant veel meer mag en kan gebruiken.

Dat het logisch was dat ik een tijdje in een periode van loslaten en ‘niet weten’ zat. En dat het beter is om in deze fase van mijn leven niet iets heel nieuws te beginnen, maar door te bouwen op alles wat ik al in mijn leven heb gedaan. Een heel helpend ‘advies’.

Janet van Dijk

Het is nu jouw tijd om de volgende generatie liefdevoller en begripvoller te maken

Met het werk dat jij doet verander je de koers van de maatschappij. Door jouw coaching zet je jouw klanten aan tot een nieuw bewustzijnsniveau dat een ripple effect heeft tot ver voorbij jouw coaching, ver voorbij jouw business en zelfs ver voorbij jou als persoon.

Het is tijd om de grote maatschappelijke shifts waar we in zitten, te gaan gebruiken om de maatschappij mooier te maken.

Door het werk dat je doet die verdiepende laag te geven waardoor het nog meer klikt in de huidige tijdgeest.

Je wilt die connectie nog beter begrijpen en bewust gaan inzetten om de transformaties van jouw klanten naar het volgende niveau te brengen.

En dan niet een niveau hoger, maar een niveau dieper. Op zielsniveau.

Je weet wat er mogelijk is en wil daar bewust meer mee gaan doen.

In the Journey krijg je geen hapklare brokken, maar word je aangezet tot zelfreflectie en introspectie zodat de begrippen kunnen landen. Eerst bij jou, waarna je ze kunt doorgeven.

Dit ga je toepassen in je bedrijf en in je leven. Ik durf mijn hand er voor in het vuur te steken dat dit je leven gaat veranderen.

Dan heb ik het niet over een alles veranderende orkaan die je leven op z’n kop zet, maar een subtiele shift die in alle gebieden van je leven voelbaar is.

Ben jij klaar voor deze diepe transformatie?

Wachtlijst the Journey Mentorship programma

Meld je aan om op de hoogte gehouden te worden wanneer the Journey weer van start gaat.

Wil je op de hoogte blijven van de kosmische updates?

Maak de vertaalslag van in het moment inspelen op de energetische veranderingen naar vooruit kijken en je coaching daarop finetunen.

Wat leer je in the Journey?

Ons brein wil ook gewoon weten wat je praktisch gezien gaan leren

✔ Hoe je jouw coaching kunt aanpassen op het seizoen en de specifieke behoeften van je klanten.

✔ Technieken om die diepere laag aan te snijden en wanneer je dit het beste kunt doen.

✔ Begrip van de grote maatschappelijke stromingen en hoe je bedrijf hier naadloos op kan inspelen.

✔ Tools waarmee je de huidige energie kunt belichamen, transformen en doorgeven.

✔ Manieren om te zien welk persoonlijk thema jouw klant dit levensjaar als gids heeft.

 

Je gaat leren hoe je de collectieve signalen kunt lezen en begrijpen zodat je de energie van dit moment kunt gaan belichamen en dit weer door kunt geven aan jouw klanten.

In the Journey krijg je:

 • Wekelijkse start call als introductie in het nieuwe onderwerp
 • Uitgebreide online bibliotheek van 6 modules
  • Module 1: De basis
  • Module 2: Seizoenen en coaching
  • Module 3: Collectieve cyclussen
  • Module 4: Horoscopen en talenten
  • Module 5: Persoonlijke jaarthema’s
  • Module 6: Integratie
 • Jaar toegang tot de Cosmic Confirmation app voor dagelijkse kosmische inzichten (twv €250)
 • Een uitgebreid naslagwerk zodat je ook na het programma keer op keer de informatie erbij kunt pakken

 

Wachtlijst the Journey Mentorship programma

Meld je aan om op de hoogte gehouden te worden wanneer the Journey weer van start gaat.

Wil je op de hoogte blijven van de kosmische updates?

Hieronder lees je wat klanten over de jaarthema’s, readings en mij zeggen

Dank voor jouw reading, het helpt toch om een bevestiging te krijgen dat het logisch is dat ik nu in zo’n proces zit en dat er uiteindelijk vanzelf duidelijkheid komt en dat dan een volgende fase aanbreekt.

Dat voel ik zelf op zich ook wel, maar bevestiging is dan toch fijn

Erzsi

Allereerst wat heb je een ongelooflijke fijne stem waarin echt empathie doorklinkt!

De reading resoneert zeker bij mij en herken mega veel. Zeker ook die tweestrijd in diepgang en de out going energie.  Dus was echt spot-on!

Christel Verhoeven

Heel erg herkenbaar, zeg. En grappig genoeg ben ik op dit moment met iets bezig om mijn bedrijf op een unieke manier te gaan laten groeien: iets waar ik ontzettend veel potentie in zie en wat echt uniek is en heel veel mogelijkheden gaat openen.

Heel tof om dat ook in dit verslag terug te lezen.

Phyllis Winkens

Dank je wel voor je prachtige audio. Je ‘voorspelling’ van de transformerende fase is helemaal uitgekomen.

Ik zit er middenin. Ik kies voor overgave en duik er helemaal in. 

Maria Schoenmakers

“De kwaliteit van je leven wordt bepaalt door de kwaliteit van de vragen die je stelt.” Dus ben jij klaar om diepere vragen te stellen?

Nog even voorstellen… 

Hoi, ik ben Patricia Panasri en heb in de 8 jaar dat ik als astroloog werkzaam ben een systeem ontwikkeld om mijn klanten te ondersteunen en dat wil ik met jou delen.

Mijn start als astroloog en ondernemer kwam voort uit noodzaak. Ik woonde toendertijd op het Thaise platteland met mijn man en twee kinderen en ondanks mijn Master in Interior Design was er geen werk (surprise, surprise want niemand wist uberhaubt wat een architect was).

In 2018 besloten we als gezin naar Nederland te verhuizen omdat we behoefte hadden aan veranderingen en nieuwe uitdagingen. Die hebben we gekregen! We kregen een derde kindje, ik bloeide op en mijn bedrijf groeide. Zoveel zelfs dat ik in 2022 besloot het Engelse gedeelte van mijn bedrijf vaarwel te zeggen en 100% in het Nederlands verder te gaan. Het klinkt als een gedurfde keuze maar het voelde helemaal juist. En dat heeft me geen windeieren gelegd!

Eind 2022 liep mijn huwelijk ten einde en vond ik mezelf in de situatie van alleenstaand moeder. Ik had al gezien dat het najaar van 2022 astrologisch gezien een intense periode ging worden (nodal return, volle maan en maaneclips bovenop mijn natal maan en het 7e huis van relaties, oef), maar dit had ik niet kunnen voorzien. Toch gaf het mij boost die ik nodig had om bepaalde projecten nu WEL op te pakken, zoals de app en het ontwikkelen van dit fantastische mentorship programma!

Juist door al deze heftige gebeurtenissen lukt het me om mijn missie glashelder voor me te zien. Hoe? Simpel, omdat ik mee durf te bewegen met wat er gepresenteerd wordt. Ik weet precies wanneer de periodes van rust me uitnodigen om te vertragen en wanneer ik vol in de actie kan.

Dat gun ik jou ook. Om rust te voelen ondanks de chaos om je heen. Om gemotiveerd te blijven ondanks het gebrek aan energie. Dit ligt allemaal binnen handbereik in the Journey in combinatie met de app.

Veel gestelde vragen

Voor wie is the Journey precies?

Voor coaches, therapeuten, mentoren die hun klanten persoonlijk begeleiden. The Journey is daarnaast ook voor dienstverleners als marketing experts en fotografen die een unieke en persoonlijke aanpak hebben.

 

Eigenlijk zou iedere ondernemer baat hebben om astrologie in hun onderneming toe te passen maar in the Journey richt ik me specifiek op coaches, therapeuten, mentoren en dienstverleners.

Ik kan niet bij elke live sessie zijn. Is dat erg?

Nee, helemaal niet. Iedere live opname komt in de online leeromgeving te staan en is als inleiding/voorbereiding van de rest van de module.

Iets in me zegt dat ik mee moet doen, maar stiekem vind ik het retespannend waardoor ik nog geen besluit heb genomen

Dat begrijp ik. Vooral omdat de resultaten zich niet meteen uiten als “10k omzet per maand”, “goed lopenende website” of “een branding die je expert status geeft”. Het resultaat van the Journey is subtiel en tegelijkertijd allesomvattend.

 

Je zult het merken in ieder aspect van je leven. Je wordt bewust van de kleine nuances in je leven, je bedrijf en bij klanten.

 

En tegelijkertijd kan ik je geen garantie geven dat het resultaat x, y of z brengt. Wat ik je wel kan garanderen is dat het een transformerende reis gaat worden!

Ik weet nog weinig van astrologie. Is dat een probleem?

Zeker niet! Het is niet belangrijk om veel te weten over astrologie. Toch is het wel verstandig om wel al iets van astrologie te weten. Bijvoorbeeld de volle of nieuwe maan te volgen, je eigen chart te hebben bestudeerd of een instap cursus te hebben gevolgd.

 

Het is geen vereiste maar het is wel handig als je kennis hebt van de basis of in ieder geval een flinke nieuwsgierigheid naar de wijsheid van de kosmos!

Hoe volg ik de modules? Is het tekst, video of audio?

Het is beide. In de Cosmic Confirmation app is er ook een combinatie van beide. Iedereen heeft een bepaalde voorkeur voor hoe zij het beste leert. Je zult dus kunnen kiezen uit video, alleen de audio van de video of tekst. 

 

De tekst zal verwerkt worden in het naslagwerk. Het naslagwerk ontvang je pas als alle modules zijn afgerond. Dit is bewust zodat je niet overweldigd wordt.

Krijg je ook opdrachten in the Journey?

Ja, in elke module krijg je opdrachten. Ik geloof in actie. Je komt er alleen door te DOEN.

Soms is de actie een belichamingsoefening, meditatie of juist een journaling oefening. Andere keren zijn het specifieke opdrachten die je met klanten kunt uitvoeren.

Hoeveel tijd kost het om mee te doen? Wat is de tijdsinvestering per week?

Dit hangt af van je eigen behoeften en wensen. De live sessies op de dinsdagen zijn circa 45 minuten. Daarnaast zou ik minimaal 1 tot 2 uur per week reserveren voor de rest van de module.

 

Vooral om de materie eigen te maken. De astrologische wijsheid je eigen maken kost tijd en aandacht. Het gaat hier vooral om het herinneren want diep van binnen zit de wijsheid al in jou opgeslagen

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja dat is mogelijk. Je kunt ook 3x €333 ex BTW betalen of 6x €167 voor de early bird. Daarna is het 3x €500 of 6x €250

Wachtlijst the Journey Mentorship programma

Meld je aan om op de hoogte gehouden te worden wanneer the Journey weer van start gaat.

Wil je op de hoogte blijven van de kosmische updates?